2017-12-20 | Nyheter

Tack för i år! – Julhälsning från vd Per Hedebäck

2017 börjar lida mot sitt slut och jag vill passa på att tacka för året som gått. Jag har slängts direkt in i hetluften och sedan jag började som vd i oktober har jag haft tre spännande och utvecklande månader.

Men det är inte bara för mig det varit händelserikt, utan det har varit ett händelserikt år för hela Projektengagemang-koncernen. Det har arbetats hårt med att ge våra kunder smarta och kreativa lösningar med hög kvalitet. PEs duktiga ingenjörer och arkitekter har varit med och skapat allt från flygplatser och museum till att rita nya stadsdelar och energieffektivisera stora fastigheter. Allt för att göra vårt samhälle än lite bättre.

Under året har PE också tackat av Per-Arne Gustavsson och Per Göransson. Deras betydelse för PE går inte att överskatta och utan dem hade PE inte funnits idag. Nu fortsätter de sitt arbete i vår styrelse och kvarstår som stora ägare.

Nästa år blir mitt första hela år som vd och jag ser mycket fram emot det. Jag har under hösten haft förmånen att resa runt på många av våra kontor och när jag hälsat på alla medarbetare har jag ofta slagits av hur stora och oerhört kunniga vi är. Jag har också slagits av att vi själva kanske inte riktigt förstår det. Detta trots all den kunskap vi besitter och de viktiga samhällsprojekt vi deltar i. Jag vill att 2018 ska bli året då vi tillsammans inser det. Inom PE finns det enorm kompetens som varje dag skapar det samhälle vi alla vill leva i.

Även om det ska bli skönt med lite ledighet så ser jag med iver fram emot att få sätta igång. I januari fortsätter vi arbetet med att tillsammans fortsätta utveckla PE.

Så tack alla medarbetare, kunder och partners ­– vi ses 2018!

God jul och gott nytt år!
Per Hedebäck