Engagerad upphandlare med erfarenhet av CM

Stockholm | Inom affärsområdet Projektledning och Management erbjuder vi ett komplett utbud av projektlednings- och managementtjänster inom samhällsbyggnad. Nu ska vi utveckla vårt CM-erbjudande i Stockholm och söker därför en erfaren upphandlare. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Inom affärsområdet Projektledning och Management är Projektengagemang idag ca 120 medarbetare och finns i regionerna Stockholm, Uppland, Östergötland, Dalarna/Örebro/Åmål och Skåne. I Region Stockholm är vi 40 medarbetare, fördelade på fyra grupper. Vi utför idag en mängd spännande projekt och har många nya förfrågningar, därför behöver vi nu bli fler!

Om tjänsten
Construction management, eller CM, är ett alternativ till traditionella entreprenadavtal där en konsult erbjuder beställaren en komplett platsorganisation för styrning av delad, eller mycket delad entreprenad. Projektengagemang Projektledning har goda erfarenheter av detta i region Uppsala och vill nu utveckla denna tjänst även för region Stockholm. Därför söker vi nu medarbetare med ett brinnande intresse för att effektivisera produktionsstyrning och kunna leverera projekt i bättre tid, till lägre kostnader och med större möjlighet för beställaren att påverka resultatet. 

Den upphandlare vi söker blir huvudansvarig för att utveckla vårt CM-erbjudande i Stockholmsområdet. 

Projektengagemang Projektledning har en mängd spännande uppdrag och ser en spännande framtid med många nya projekt. Tjänsten kan därför också innebära andra typer av uppdrag och möjligheter att utvecklas. Förutom att vara med och utveckla vårt CM-erbjudande kan du styra din arbetssituation mot andra områden, exempelvis byggledning, projekteringsledning, eller varför inte som kursledare för de interna eller externa kurser vi håller. 

Vi utbildar våra medarbetare internt. Inom affärsområdet Projektledning och Management har vi professionella utbildare som håller externa kurser och vi har själva utvecklat vår projektledarskola som innehåller projektledning, projekteringsledning, bygg-/produktionsledning samt ledarskap.

Ledorden inom Projektledning i region Stockholm är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten. Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal, men även från nya kunder.

Du som söker
Du som söker har en gedigen bakgrund inom produktionsplanering. Du har en högskoleutbildning eller erfarenhet förvärvad i arbetslivet. Du är väl förtrogen med byggprocessen och de krav som ställs inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 

Vi tror att du har gedigen erfarenhet av att handla upp entreprenader och besitter stor kunskap om entreprenadjuridik och avtalshantering. Helst ifrån CM-projekt men erfarenhet från liknande roller inom entreprenadledet är också av intresse.

På Projektengagemang brinner vi för att förändra branschen och det vill vi att du också gör. 

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 2 mars, men vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta frida.tacklind@pe.se

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.