Gruppchef inom el, tele och säkerhet

Jönköping | Vi behöver förstärka vårt kontor i Jönköping med en gruppchef. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Du blir en del av ett kunnigt team som arbetar med elprojektering, besiktning och kalkyl. Idag är vi fem medarbetare. Som gruppchef kommer du att leda och vara drivande i gruppens utveckling, träffa kunder och ha rollen som uppdragsledare. Vi erbjuder dig utbildning och stora utvecklingsmöjligheter. Du påverkar själv din utveckling och det är bara dina ambitioner som sätter gränserna. 

Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt. Ett axplock av vad vi arbetat med är: Huskvarna Stadshuset, Hooks Herrgård, Lägenheter Drotten, The Box Hotell i Linköping, Länssjukhuset Ryhov, Radhus Strandängen, Vård och lägenhetskomplex Gripen i Oskarshamn, Lägenheter Munksjöstaden.

På PE är vi totalt cirka 1000 medarbetare och affärsområdet El, Tele & Säkerhet består av cirka 240 medarbetare. Det innebär att vi har ett brett kunnande och vi är duktiga på att samverka. Några kända projekt som koncernen medverkat i är Tele2 Arena Stockholm, IKEA Museum Älmhult och Filmstaden Scandinavia i Solna. 

Du som söker
Vi ser gärna att du idag arbetar i en ledande position inom konsultvärlden. Du som söker är utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot el men du kan även ha annan utbildning då störst vikt läggs vid erfarenhet av branschen, ledaregenskaper och ett gediget engagemang. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom branschen. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska samt innehar körkort B. Det är meriterande om du har kunskaper inom CAD men inget krav. 

Som person är du driven, har social kompetens, coachande, affärsmässig, rak och ärlig, strukturerad, fokuserad, engagerad, positiv, och har förmåga att se nya möjligheter. Du ska även se det som en självklarhet att vara en i gruppen.

Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för människor och teknik. Du trivs med att arbeta i team och bidrar till ett gott arbetsklimat bland både kunder och kollegor.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 25 maj, men vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Niclas Westerberg.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.