Handläggare inom el, tele och säkerhet

Halmstad | Vi behöver förstärka vårt nya kontor i Gamletull med en ambitiös och kundorienterad problemlösare till rollen som handläggande elkonsult. 

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
PE har nyligen etablerat verksamhet i Halmstad. Vi har för avsikt att växa och är en del av koncernens sammansatta erbjudande. Som en del av teamet i Halmstad kommer du vara en naturlig del i verksamhetens utveckling. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vi jobbar i dagsläget med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för morgondagens samhälle.

I rollen som handläggare kommer du att arbeta i projekt och arbetsleda konstruktörer och specialister i alla skeden i byggprocessen inom el- och teleområdet. 

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker har stor erfarenhet inom el- och teleprojektering, med inriktning på installationer i byggnader. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet. 

Du är en kundorienterad problemlösare. Vi tror även att du är ambitiös och kreativ med ett stort intresse för el-, tele- och säkerhetsfrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om aktörernas roller. Du är duktig på att samarbeta och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 30 november. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Johan Eriksson på johan.c.eriksson@pe.se eller +46 10-516 05 42.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)