Konstruktör VVS

Göteborg | Inom affärsområdet VVS erbjuder vi installationstekniska tjänster i alla skeden i byggprocessen. Vårt erbjudande består av strategisk rådgivning, specialisttjänster och helhetslösningar. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Göteborg med en konstruktör. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I rollen som konstruktör får du arbeta med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vasakronan, Wallenstam, Castellum och AB Volvo är några av våra större kunder. Vi jobbar i dagsläget med flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter i centrala Göteborg. Vi jobbar även med Vasakronans största projekt i Göteborg, Platinan, ett unikt och mycket spännande projekt som ska uppföras intill den nya Hisingsbron.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker är utbildad ingenjör med inriktning installationsteknik eller VVS. Du har tre till fem års erfarenhet som konstruktör inom VVS-projektering, med inriktning på installationer i byggnader. Med din gedigna erfarenhet kan du ta ansvar för konstruktioner och beräkningar i uppdrag. Du har goda kunskaper i AutoCad och Magicad. Om du även har kunskaper i Revit är det meriterande.

Som person är du ambitiös och kreativ. Du har ett stort intresse och engagemang för VVS, inneklimat och energifrågor. Du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 31 mars 2018, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta mattias.larsson@pe.se.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.