Mekanikkonstruktörer/produktutvecklare

Jönköping | Vi satsar inom produktutveckling och söker dig som vill bidra till att utveckla kontoret i Jönköping. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. 

Om tjänsten
PE etablerade sig i Jönköping för drygt fyra år sedan och är idag här cirka 15 medarbetare inom två affärsområden. Enheten med verksamhet inom produktutveckling och industriell inredning är i Jönköping 10 medarbetare med lång erfarenhet och det finns möjlighet till snabb utveckling inom yrket. Enheten är en del av PEs affärsområde Industri & Energi. 

Vill du vara med på en spännande resa och med ditt engagemang bidra till att utveckla kontoret i Jönköping, då är detta en tjänst för dig!

Du som söker
Du är civil- eller högskoleingenjör eller så har du annan relevant yrkesutbildning. Du har dokumenterad erfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. All yrkesverksamhet är meriterande, men större värde sätts på personlig drivkraft och egenskaper. 
Särskilda meriter som fångar vårt intresse är träkonstruktion, teknisk projektledning och entreprenörskap, samt erfarenhet av programvaror som SolidWorks, Inventor och TopSolid.

Du har B-körkort.

Som person är du drivande och entusiastisk och har intresse för att tillsammans med gruppen utveckla vår verksamhet. Du är troligtvis även nyfiken, flexibel, lyhörd och effektiv.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 30 juni. Frågor besvaras av Mikael Sahlberg, gruppchef.
 

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.