Teknikchef

Stockholm | Sedan januari 2017 är Konkret en del av PE.  Vi behöver nu förstärka vårt kontor i Stockholm med en teknikchef. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Teknikchefen har en nyckelroll inom organisationen och ska säkerställa att Konkret ligger i framkant gällande teknikutveckling. Som teknikchef kommer du att arbeta mellan 50 och 100 procent med interna utvecklingsprojekt för en ständig utveckling av företagets kompetenser och tjänster. Övrig arbetstid läggs inom aktuella projekt som tekniskt stöd eller handläggande konstruktör.

Teknikchefen ska leda arbetet inom våra teknikområden (exempelvis grundläggning, stål, byggfysik & byggteknik, normer & standarder…), ansvara för intern teknikinformation, säkerställa att vi har rätt verktyg i form av beräknings- och ritprogram  samt mycket mer. En utförligare beskrivning av rollen finns att få på begäran.

Om Konkret
Konkret är sedan januari 2017 en del av PE. Konkret arbetar bland annat med analyser, utredningar, ritningar och konstruktionsberäkningar för både nya och äldre byggnader, de flesta i Stockholms innerstad. Vi arbetar med komplexa projekt som kräver hög kompetens och kreativitet. Aktuella projekt är bland annat T30 (Gallerian Hamngatan), Sergelhuset och Tobaksmonopolet. Vi erbjuder en miljö med högt i tak och stor möjlighet att påverka. Vi sitter i fina lokaler centralt på Norrmalm i Stockholm.

Du som söker
Du som söker har civil- eller högskoleingenjörsexamen, hög teknisk kompetens och ett stort intresse för utveckling. Du har erfarenhet av att självständigt leda uppdrag samt gedigen erfarenhet inom byggkonstruktion, gärna från konsult- eller entreprenadföretag.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat och kan även entusiasmera och leda andra. Du är en positiv person med en ansvarstagande personlighet.

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Avancos. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher Hager (0700 94 74 94, christopher.hager@avancos.se). Intervjuer sker löpande med en målsättning att fylla rollen inom en snar framtid. Om du vill utforska rollen vidare så skicka gärna din ansökan eller dina kontaktdetaljer till christopher.hager@avancos.se.

 

 

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.