Uppdragsansvarig byggnadskonstruktör

Till Konkrets kontor i Norrmalm i Stockholm behöver vi förstärka med en erfaren uppdragsansvarig byggnadskonstruktör. Det är en mycket intressant tid att ansluta sig till organisationen då etablerade Konkret i detta nu integreras i snabbväxande PE. Idag jobbar det inom PE över 200 duktiga konstruktörer.

Vad som förenar Konkret och PE är den platta och snabbfotade organisationskulturen, det nära samarbetet mellan olika discipliner samt det stora engagemanget hos medarbetare. Vi ser hållbarhet som en förutsättning för både vår egen och våra kunders utveckling.

Hos oss är det högt i tak och medarbetare ges stor möjlighet att påverka. Det är en jämn fördelning mellan olika ålderskategorier och mellan män och kvinnor.

Vi är också stolta över att få vara en del av PE som ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Du blir del av en organisation som bland annat arbetar med analyser, utredningar, ritningar och konstruktionsberäkningar för både nya och äldre byggnader, de flesta i Stockholms innerstad. Konkret har huvudsakligen projekt med stor komplexitet vilka kräver hög kompetens och kreativitet. Aktuella exempel är Sergelhuset, Gasverksområdet, Folkungagatan 44, Väktaren 35&36 samt 79&Park.

I tjänsten ingår:

  • Uppdragsledning
  • Ansvar för projekt gentemot kund med tidsplanering, tekniska och ekonomiska frågor, KMA samt granskning.
  • Leda projektmedarbetare i praktiska frågor som rör uppdragen
  • Arbeta aktivt för ett prestigelöst nätverkande inom hela PE
  • Utveckla kundrelationer och ta in nya uppdrag
  • Coacha mer juniora kollegor
     

Du som söker
Du som söker har examen som civilingenjör eller högskoleingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet från konsultföretag eller entreprenadföretag och har minst 5 års erfarenhet av uppdrag inom byggnadskonstruktion och att självständigt leda uppdrag.  Du har en hög teknisk kompetens och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du är positiv och har en ansvarstagande personlighet.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 30 april. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Christer Öhman på christer.ohman@pe.se eller +46 10- 516 07 06

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)