Uppdragsansvariga inom el, tele och säkerhet

Helsingborg | Vill du vara med och bygga upp vårt nya kontor i Helsingborg? Vi behöver förstärka vårt team med erfarna uppdragsansvariga. PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Som uppdragsansvarig ansvarar du för att ta in och leda projekt. Du ansvarar både för relationen med kund och för de medarbetare som jobbar i dina uppdrag.

Vi erbjuder en spännande tjänst med stora möjligheter till utveckling. Du får vara med och bygga upp vårt nya kontor från start samtidigt som du blir en del av ett kunnigt team som jobbar med några av Sveriges mest spännande byggprojekt!

Du som söker
Du som söker har en teknisk relevant utbildning och flerårig erfarenhet av teknisk konsultverksamhet där du har jobbar med att ansvara för projekt och kundrelationer.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet innebär mycket kontakter med både kollegor och kunder, därför är det viktigt att du tycker om att ha mycket kundkontakt och att du är duktig på att skapa goda relationer.

Välkommen med din ansökan
Sista datum för ansökan är 30 mars, vi intervjuar löpande.

Ansökan

Ladda upp ett CV i Word eller PDF format.