Automationsingenjörer

Jönköping | Till PEs kontor i Jönköping söker vi nu flera automationsingenjörer som vill medverka till att utveckla och bredda den lokala affären. Du sätter kunden, projekten och samarbetet i fokus.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Tjänsterna finns i tillväxtregionen Jönköping. Här består vår verksamhet inom divisionen Industri & Energi idag främst av produktutveckling och mekanikkonstruktion. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår nuvarande och kommande affär. 

Gruppen du kommer att tillhöra består idag av cirka 10 medarbetare. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. 

Du kommer att vara en värdefull medarbetare med din djupa kompetens och du bidrar aktivt till helheten. Vi vill bredda den lokala affären och växa inom automation. Du har därför stora möjligheter till att vara med och utforma affären och de projekt vi arbetar med.

Du som söker
Vi söker en ingenjör med gedigen erfarenhet från industrin. Har du arbetat som konsult är det en merit, men det är inget krav.

Du är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör, eller har motsvarande erfarenhet. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Erfarenhet av att hantera egna uppdrag är ett krav. Inom automation är kompetens inom robot samt PLC-programmering i exempelvis Siemens S7 en fördel. Erfarenhet av vision inom produktion är meriterande.

Som person är du entusiasmerande och tydlig med stark känsla för fair-play. Tillsammans med andra åstadkommer du resultat och trivsel. 

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 9 januari 2019. Vi intervjuar och rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Mikael Sahlberg.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)