Automationsingenjörer och elkonstruktörer

Till PEs kontor i Kalmar söker vi nu flera automationsingenjörer och elkonstruktörer som vill vara med och bygga upp vår verksamhet inom el och automation.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
På PEs kontor i Kalmar består verksamheten inom divisionen Industri & Energi idag främst av produktveckling. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår nuvarande och kommande affär. 

Gruppen du kommer att tillhöra består idag av cirka 15 medarbetare. Just nu håller vi på att bygga upp verksamheten inom el och automation på vårt kontor i Kalmar och du blir en viktig del i detta. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. 

Du som söker
Vi söker gedigna ingenjörer/konstruktörer med erfarenhet från industrin. Har du arbetat som konsult är det en merit, men det är inget krav.

Du är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör, eller har motsvarande erfarenhet. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Erfarenhet av att hantera egna uppdrag och funktionsåtaganden är meriterande. Som elkonstruktör är kompetens inom Eplan önskvärd. Inom automation är kompetens inom robot samt PLC-programmering i exempelvis Siemens S7 en fördel.

Som person är du entusiasmerande och tydlig med stark känsla för fair-play. Tillsammans med andra åstadkommer du resultat och trivsel. 

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 15 februari. Vi intervjuar och rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta regionchef Dag Hageman på dag.hageman@pe.se eller +46 10-516 00 38.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)