Erfaren byggledare

Stockholm | Vi söker nu byggledare med bakgrund inom byggnader eller mark och anläggning. Vi utför en mängd spännande projekt och har många nya förfrågningar – därför behöver vi bli fler medarbetare! PE är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är bland annat stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Med hänsyn till din bakgrund och kompetens kommer du att arbeta som byggledare inom projekt som är utmanande och stimulerande för just dig. Vi arbetar i både tidiga skeden och under genomförande. Som byggledare hos PE har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Exempelvis kan du gå in i stora projekt där du samverkar med beställare, andra konsulter och entreprenörer. Men om du hellre vill finns också möjlighet att vara involverad i flera mindre uppdrag. Vi driver både små och stora projekt och har kunder både inom offentlig och privat sektor. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att anpassa din utveckling efter dina önskemål.

Vi tycker om att arbeta tillsammans, och därför försöker vi alltid se till att ingen är ensam i ett projekt. Dels är det en kvalitetssäkring att se till att det alltid finns back-up, men det är också ett sätt att säkerställa att våra medarbetare inte blir överbelastade och att vi har roligt på jobbet. Som en bonus är detta ett bra sätt att utveckla våra unga förmågor som med stöttning av en mer senior kollega har möjlighet att ta sig an större och större utmaningar.

Vi utbildar våra medarbetare internt. Inom affärsområdet Projektledning & Management har vi professionella utbildare som håller externa kurser och vi har själva utvecklat en projektledarskola som innehåller projektledning, projekteringsledning, bygg-/produktionsledning samt ledarskap.
Vår målsättning är att IPMA-certifiera samtliga projektledare, det är meriterande om du redan är certifierad. Ledorden inom Projektledning & Management är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten. Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal, men även från nya kunder.

Du kommer att ingå i Projekt- och byggledning region Stockholm som består av 41 medarbetare fördelade på fyra grupper, och är en del av affärsområdet Projektledning & Management.

Du som söker
Du som söker har god erfarenhet av produktions- eller byggledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet som entreprenör eller konsult. Det är meriterande om du har erfarenhet av nybyggnation av bostäder. Du känner till projektmodeller och de olika faserna i ett projekt och ser det som en självklarhet att följa upp tid, kostnad och kvalitet i dina projekt, samt att avrapportera detta i styrgrupper och till beställare. Som byggledare förutsätter vi att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person är du drivande och entusiastisk och brinner för att leda dina projektgrupper. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 15 januari. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Lidén.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)