Gruppchef inom VVS

Göteborg | Vår sektion i Göteborg växer och vi har nu behov av att tillsätta en gruppchef som kommer att leda och utveckla verksamheten inom VVS i nära samarbete med nuvarande sektionschef. 

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Vår sektion i Göteborg växer och vi ser ett behov av att tillsätta en gruppchef som avlastar sektionschefen i frågor som uppdrags- och resursplanering, uppdragsledning/handledning, medarbetarsamtal och så vidare. Planen är att rekrytera ytterligare en gruppchef inom ett år. 

Som gruppchef kommer du att leda och utveckla verksamheten i nära samarbete med nuvarande sektionschef. 

Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor. Vasakronan, Wallenstam, Castellum och AB Volvo är några av våra större kunder.

I dagsläget har vi flera större utvecklingsprojekt som pågår tillsammans med kunder, där vi skapar förutsättningar för effektivare och bättre utnyttjande av fastigheter i centrala Göteborg. Vi jobbar även med Vasakronans största projekt i Göteborg, Platinan, ett unikt och mycket spännande projekt som ska uppföras precis intill den nya Hisingsbron.

Vi har stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna nya lösningar.

Du som söker
Du som söker är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot installationsteknik eller VVS. Alternativt har du en annan relevant ingenjörsutbildning i kombination med längre yrkeserfarenhet. Du har minst tio års erfarenhet som konsult inom VVS-projektering med inriktning på installationer i byggnader och minst fem års erfarenhet som handläggare/uppdragsledare. Du har erforderliga kunskaper i AutoCad och Magicad. Revit är meriterande. 

Din förmåga att kommunicera är mycket god, både i tal och skrift. Du har bra samarbetsförmåga och är en ambitiös och kreativ problemlösare med intresse och engagemang för VVS-, inneklimat och energifrågor. Du har insikt i byggprocessen och dess aktörers olika roller. 

Vi söker dig som är en god ledare och ser medarbetarnas behov, förmåga och potential. Du har förmåga att planera och leda på ett sätt som stöttar medarbetarnas utveckling samtidigt som uppdragens drivs effektivt och ger kunden stort värde. Du har viljan, ambitionen och förmågan att ta helhetsansvar för uppdrag och att utveckla gruppen.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 december. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sabina Music på sabina.music@pe.se.
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)