Handläggande geotekniker

Göteborg | Nu söker vi flera kreativa geotekniker till rollen som handläggande geotekniker på vårt kontor i Göteborg. Vi letar efter dig som är junior såväl som dig med mer erfarenhet. 

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. 

Om tjänsten
Avdelningen för geoteknik i Göteborg består idag av 10 medarbetare med en bra mix av yngre och mer erfarna ingenjörer. Våra kunder är till största del kommersiella fastighetsägare, entreprenörer och kommuner. Uppdragen vi arbetar med är bland annat nybyggnader, ombyggnader och detaljplaner.

De uppgifter du kan komma att arbeta med är sättnings- och stabilitetsutredningar, framtagande av handlingar inom detaljplanearbeten och förfrågningsunderlag, dimensionering av geokonstruktioner samt entreprenadstöd.

Du som söker
Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom området bygg. Vi söker både dig som är junior och dig med mer erfarenhet från arbete inom geoteknik eller geokonstruktion. 

Din förmåga till kritiskt tänkande är väl utvecklad och du har ett analytiskt arbetssätt med hög kvalitet i arbetet. Du har en stark vilja till egen utveckling likväl som, på sikt, en förmåga att utveckla kunder, kollegor och affärer. Du är ansvarstagande, arbetar självständigt och samarbetar i grupp när det behövs. Vi tror också att du är en nyfiken och kreativ problemlösare.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 15 december. Vi intervjuar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Daniel Nyqvist på daniel.nyqvist@pe.se eller 0703-50 09 35.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)