Konstruktör inom VVS

Örebro | Nu söker vi en kundorienterad och ambitiös problemlösare till rollen som VVS-konstruktör.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om Tjänsten
På PEs kontor i Örebro och Karlskoga är vi idag 19 engagerade VVS-konsulter. Nu behöver vi bli fler och söker en VVS-konstruktör. Som VVS-konstruktör på PE arbetar du med en mängd intressanta kunder och uppdrag. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privat som offentlig sektor. Industri, sjukvård, kontor, skolor är några områden vi jobbar inom. Vi har ett stort förtroende hos våra kunder och uppdragen innebär ofta kvalificerade frågeställningar som kräver kreativt tänkande och förmåga att finna lösningar.

Du som söker
Du som söker är utbildad med inriktning VVS. Du har några års erfarenhet som konstruktör inom VVS. Du behärskar Magicad och gärna även Revit. Vi tror att du har ett stort intresse och engagemang för VVS, inneklimat och energifrågor. Du är en kundorienterad problemlösare med vilja, ambition och förmåga att på sikt kunna ta helhetsansvar för uppdrag.

Som person är du ambitiös och kreativ. Vi förutsätter att du är duktig på att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 22 mars, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Dan Grotherus på dan.grotherus@pe.se, eller +46 10-516 05 15.

.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)