Processingenjörer

Karlstad | Inom affärsområdet Industri & Energi erbjuder vi strategisk rådgivning, specialistuppdrag och helhetsåtaganden till de som arbetar och verkar inom industriell produktion och produktutveckling. Nu söker vi processingenjörer till vårt kontor i Karlstad. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Vi tror att du är civilingenjör med 5-15 års erfarenhet av processdesign inom papper&massa, läkemedelsindustri eller petrokemisk industri. Du är van att på egen hand designa och dimensionera system samt presentera resultatet i ett processchema.  Du har erfarenhet av ett nära samarbete med rörkonstruktörer samt vana att hantera tekniska specifikationer av processteknisk utrustning. Vi tror även att du arbetat ett antal år inom processindustrin för att därigenom erhållit praktiska erfarenheter.

Som person är du teknikintresserad, nyfiken, kreativ och noggrann. Vi ser dig som en blivande nyckelperson i vår framtida utveckling inom anläggningsprojektering. Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Om du söker en arbetsplats med stora möjligheter till utveckling så är det dig vi söker.

Vi önskar din ansökan senast 31 mars. För mer information om tjänsten, kontakta Lars Axelsson.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)