Produktutvecklare

Karlstad | Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Karlstad med flera produktutvecklare som vill bidra till att utveckla kontoret.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
I Karlstad består vår verksamhet inom divisionen Industri & Energi främst av produktutveckling, beräkning och processrelaterade tjänster. Våra kunder finns mestadels inom den tillverkande industrin och den pågående digitaliseringen inom svensk industri är en viktig del av vår affär.

Du kommer att ingå i en grupp med hög erfarenhet, varför möjligheterna till snabb utveckling inom yrket är många. Våra värderingar kännetecknas av engagemang, entreprenörskap och ansvarstagande. Vilja och förmåga att aktivt samverka med PEs övriga kompetenser är en utgångspunkt och förutsättning i arbetet. Du kommer att vara en värdefull medarbetare. Här får du chansen att vara med på en spännande resa där du med ditt engagemang bidrar till att utveckla kontoret.

Du som söker
Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik med några års erfarenhet av mekanisk konstruktion/produktveckling. Erfarenhet av att arbeta med egna uppdrag och funktionsåtaganden är meriterande. Du är bekväm med att arbeta i Solid Works eller Inventor. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Som person är du teknikintresserad, nyfiken och kreativ.

Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är 30 december. Vi intervjuar och rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Lars Axelsson på lars.axelsson@pe.se eller 010-516 00 26.
 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)