Projekt- och byggledare mark och anläggning

Stockholm | Projekt- och byggledning region Stockholm har 39 medarbetare, fördelade på fyra grupper och hit söker vi nu en erfaren projekt- och/eller byggledare med bakgrund inom mark och anläggning eller infrastruktur. Vi har en mängd spännande projekt som vi utför nu och ser en ljus framtid då vi har många nya spännande förfrågningar - därför söker vi fler medarbetare! 

Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare som erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är bland annat stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Beroende på din bakgrund och kompetens kommer du arbeta som projekt- och/eller byggledare. Vi arbetar i både tidiga skeden och under genomförande. Som projektledare hos PE har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Vi driver delvis uppdrag där PE agerar generalkonsult och driver projekt och projektering med resurser från våra andra affärsområden men även i beställarorganisationer där du samverkar med beställare och andra externa konsulter. Vi driver både små och stora projekt och har kunder både inom offentlig och privat sektor. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att anpassa din utveckling efter dina önskemål.

Vi utbildar våra medarbetare internt. Inom affärsområdet Projektledning & Management har vi professionella utbildare som håller externa kurser och vi har själva utvecklat vår Projektledarskola som innehåller projektledning, projekteringsledning, bygg/produktionsledning samt ledarskap

Vår målsättning är att IPMA-certifiera samtliga projektledare, det är meriterande om du redan är certifierad. Ledorden inom Projektledning & Management i är familjärt, att leva som man lär samt ”best in class”. Vi hjälper varandra när det är tufft i projekten. Vår styrka på marknaden gör att vi får många spännande förfrågningar, både via våra befintliga kunder och ramavtal, men även från nya kunder.

Du som söker

Du som söker har en högskoleutbildning och har erfarenhet av projekt- och byggledning inom mark och anläggning eller infrastruktur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har ungefär 3-5 års erfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har ett kontaktnät hos beställare och konsultföretag. Du känner till projektmodeller och de olika faserna i ett projekt och ser det som en självklarhet att följa upp tid, kostnad och kvaliteten i dina projekt, samt avrapportera detta i styrgrupper och till beställare. Som projektledare förutsätter vi att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person är du drivande och entusiastisk och brinner för att leda dina projektgrupper. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur.

Välkommen med din ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker du genom att klicka på Ansök nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Lidén.

 

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)