Uppdragsansvarig arkitekt

Visby | Till PEs arkitektföretag Tema söker vi en uppdragsansvarig arkitekt med minst 3-5 års erfarenhet. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Goda samarbeten och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter på Tema som är en del av PE-koncernen. Vi fokuserar på engagemang, framåtanda och hög ambitionsnivå. Idag har Tema 150 medarbetare på fem orter i Sverige. På Tema i Visby är vi nio medarbetare och vi vill bli fler. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, till exempel bostäder, kontor och handel ofta i samarbete med andra avdelningar inom PE-koncernen.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt. Vi tror att du som söker har minst 3-5 års erfarenhet som uppdragsansvarig, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Goda samarbeten och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 maj. Vid frågor kontakta sebastian.stein@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)