Uppdragsansvarig arkitekt

Stockholm | PEs arkitektföretag Tema söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och ett upparbetat kontaktnät. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter på Tema, som är en del av PE-koncernen. Du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Inom stadsbyggnad erbjuder Tema tjänster från översiktlig planering och stadsbyggnadsvisioner till färdig detaljplan. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, som till exempel bostäder, kontor och handel. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra kompetenser inom Tema, som landskapsarkitekter och inredningsarkitekter, och inom PE-koncernen. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag.

Du som söker
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och ett upparbetat kontaktnät. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 8 maj. Vid frågor kontakta helena.hallman@temagruppen.se eller emil.winberg@temagruppen.se.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)