Uppdragsledare inom el, tele och säkerhet

Jönköping | Till vårt kontor i Huskvarna/Jönköping söker vi nu söker flera drivna uppdragsledare inom el, tele och säkerhet

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
På kontoret i Huskvarna/Jönköping är vi idag sex medarbetare som arbetar med el, tele och säkerhet. Teamet arbetar huvudsakligen med projektering, beskrivningar, kontrolluppdrag, besiktning samt projektledning. Det finns en stor efterfrågan av våra tjänster och vi vill därför bli fler.

I rollen som uppdragsledare kommer du att vara vårt ansikte ut mot kunder, du kommer arbeta i projekt och arbetsleda projektörer och specialister i alla skeden i byggprocessen. Tjänsten innebär att du får jobba med en mängd intressanta kunder och projekt, både lokalt och i övriga Sverige. Just nu arbetar vi till exempel med bostäder, butiker, skolor och förskolor. 

Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter, det är dina ambitioner som sätter gränserna. 

Du som söker
Du som söker har stor erfarenhet inom el- och/eller teleprojektering, med inriktning på installationer i byggnader. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men tror att du har minst fem års erfarenhet. Det är meriterande om du har ett kontaktnät hos beställare.

Vi tror att du är driven, kreativ och duktig på att samarbeta. Du är en kundorienterad problemlösare med ett gediget intresse och engagemang för el-, tele- och säkerhetsfrågor. Din erfarenhet gör att du har en insikt i byggprocessen och kunskap om aktörernas roller. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Du har viljan, ambitionen och förmågan att ta ett helhetsansvar för uppdrag.

Välkommen med din ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 december. Frågor om tjänsten besvaras av Dan Johansson.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)