Vattenreningskonsult med CAD-inriktning

Stockholm | Vi söker en driven och kundorienterad vattenreningskonsult med CAD-inriktning.

PE är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten
Vattenavdelningen inom PEs affärsområde Infrastruktur går bra med många nya förfrågningar och behöver därför bli fler. Vi arbetar brett med vattenfrågor vilket innebär projekt inom dricksvatten, badhus, industriell vattenrening och avlopp.

Som vattenreningskonsult arbetar du med skisser och CAD-ritningar, utredningar och projektering i uppdrag mot små och stora vattenverk, badhus, industriers vattenrening och avloppsverk. 

Vi är en relativt ny vattenreningsavdelning inom PE och är inne i en mycket expansiv fas. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter att arbeta med intressanta projekt. Du kommer att komma in i en flexibel och platt organisation med korta beslutsvägar och frekvent samverkan med PEs andra kompetenser.

Du som söker
Vi söker dig som kommer direkt från skolan eller har erfarenhet av CAD-ritningar inom vattenrening/VA-process.

Som person är du ansvarstagande och bidrar självständigt till att driva projekten framåt. Du är engagerad, kundorienterad, kommunikativ och driven. Du tycker om att hjälpa kunder och är beredd att prova nya lösningar för att uppnå branschens nöjdaste kunder. Du har en tydlig vilja att utveckla dig själv, dina kunder, kollegor och affärer.

Avdelningen finns i Stockholm men för rätt person är vi öppna för etablering på annat PE-kontor.

Du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Körkort (B) är ett krav då du förmodligen kommer att resa i tjänsten.

Välkommen med din ansökan
Sista dag för ansökan är den 15 januari 2019, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Michael Ohlsson.

Ansökan

Ladda upp CV (Word eller PDF)

Ladda upp personligt brev (Word eller PDF)